Project omschrijving

Groepen & Bedrijfsuitjes

Ben je bezig met het organiseren van een uitje of vergadering voor een grotere groep? Bij Rainbow Centre zijn er vele mogelijkheden voor groepsuitjes. Ook is het mogelijk de zaal te huren voor een zakelijke vergadering. Verschillende activiteiten zijn te combineren als arrangement.

Escaperoom

Durf jij onze Escaperooms aan? Escaperoom Rainbow Centre in Nistelrode heeft twee escaperooms; De Sprookjesijsfabriek en De Keuken. Vele groepen zijn je al voorgegaan!

Rainbow Party Quiz

De quiz bestaat uit algemene- en muziekvragen maar andere vragen zijn in overleg zeker ook mogelijk! Je kunt dit spel spelen met groepen vanaf 20 personen. Leuk voor een personeelsfeest of een vrijgezellenfeest maar natuurlijk is dit spel ook ontzettend leuk om met hele familie of gewoon gezellig met de vriendengroep te spelen. En… de presentatie is in handen van een echte BN’er!

Grillen

Tafelgrillen of Grillerette Deluxe; bij Rainbow Centre in Nistelrode kan het allemaal!
Wat is er nu leuker dan gezellig met een hele groep genieten van een gezellig avondje uit! Rainbow Centre maakt het mogelijk!

Bowlen

Gezellig met je vriendengroep, familie of collega’s bowlen? Kom dan naar Rainbow Centre! Bij Rainbow Centre in Nistelrode bowl je in een sfeervolle omgeving op ultramoderne bowlingbanen. Bowlen is leuk voor iedereen!

Reserveer je arrangement online. Voor speciale wensen neem telefonisch contact op met 0412-617042