Escaperoom

Je eerste opdracht lijkt geslaagd. Je hebt dé Escaperoom van Brabant gevonden; Escaperoom Rainbow Centre in Nistelrode. In een afgesloten kamer start jouw avontuur. Gedurende 1 uur zul je samen met je teamleden tal van vragen moeten oplossen voordat je je vrijheid herwint. Escaperoom Rainbow Centre biedt plaats aan twee groepen tegelijkertijd (minimaal 5 en maximaal 16 personen).

Escaperoom Rainbow Centre beschikt over twee escaperooms met de thema’s ‘De Sprookjesijsfabriek’ en ‘De Keuken’. Vele groepen zijn je al voorgegaan en zijn het avontuur naar het vinden van de uitgang aangegaan.

Escaperoom

Een escaperoom is een ‘afgesloten’ kamer geprepareerd met intellectuele uitdagingen waarin je jezelf met vrienden, familie of collega’s vrijwillig laat opsluiten.
PS: De deur gaat niet op slot, voor jouw en onze veiligheid!

Waar begin je?

Door de nodige puzzels, vragen en uitdagende opdrachten op te lossen heb je gedurende één uur één gezamenlijk doel; je vrijheid terugkrijgen. Escaperoom Rainbow Centre in Nistelrode biedt plaats aan twee groepen tegelijkertijd met minimaal 5 en maximaal 16 personen.

Arrangement

Het is ook mogelijk om de Escaperoom als grotere groep in een arrangement te combineren met bowlen. Terwijl de ene helft de uitdaging in de Escaperoom
aangaat, gaat de andere helft de strijd aan met elkaar op de bowlingbaan. Als er een uur verstreken is, wordt er gewisseld. Als afsluiting ga je met z’n allen grillen. Bekijk hier alle arrangementen.

De Keuken

Je kent het wel: Op vakantie in het buitenland met vrienden, paar biertjes op, misschien eentje te veel. Dan krijg je trek in een vette hap en al lallend duik je met z’n allen de eerste de beste eetgelegenheid in. Fout: wel de eerste, zeker niet de beste. Van het eten wordt je op zijn zachtst gezegd “niet blij”. En daar de grenzen van fatsoen door de iets te hoge alcoholinname wat vervaagd zijn “eisen” jullie een kijkje in de keuken, niet goedschiks dan toch! De eigenaar is razend en BAM…de deur valt achter jullie in het slot! Je hoort nog net roepen….”policia”!

Enigszins ontnuchterd dringt het pas door…….hier moeten jullie zo snel mogelijk vandaan. Maar dat lukt alleen met de juiste “ingrediënten” om de uitgang te vinden. Gebruik je een verkeerd ingrediënt, dan ben je de klos. Durf jij het samen met je team aan om de keukengeheimen te ontrafelen? Of wordt het jullie laatste avondmaal? Opschieten! In de verte klinkt de sirene al!

Geschikt vanaf 12 jaar. Minimaal 5 personen.

De Sprookjesijsfabriek

Heel vroeger was er een heuse ijsfabriek in ons mooie dorp Nistelrode. Hier werd het allerlekkerste ijs van de wereld gemaakt volgens een geheim recept, in de volksmond werd het Sprookjesijs genoemd. Helaas, tijden veranderen en de fabriek is niet meer. Maar speciaal voor jullie hebben wij hem weer tot leven geroepen. Of is het niet echt? Is het dan toch allemaal een sprookje? Maar sprookjes lopen altijd goed af, toch? Misschien is het alleen een nare droom en wil je eruit, en wel zo snel mogelijk! Denk je dat het jou en je team zal lukken om dankzij de geheimen van het sprookjesijs de oplossing te vinden die jullie je vrijheid weer teruggeeft?

De sprookjesijsfabriek is ook te reserveren voor kinderfeestjes

Voor kinderfeestjes worden de puzzels aangepast voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Je dient minimaal met 8 kinderen te zijn. Voor volwassenen kun je de Escaperoom doen vanaf minimaal 5 personen.

Reserveer je arrangement online. Voor speciale wensen neem telefonisch contact op met 0412-617042