Interactief Bowlen

Bij Rainbow Centre kun je vanaf nu interactief bowlen met Face Connect. Daarnaast is bowlen een gezellige, sportieve en ontspannende sport. Daarom is en blijft het leuk voor iedere leeftijdsgroep en voor ieder gezelschap. Daarnaast kun je bij Rainbow Centre Nistelrode ECHT bowlen! Onze bowlingbanen zijn volledig geautomatiseerd; zonder die ouderwetse touwtjes. Rainbow Centre Nistelrode is een ‘Official bowling center’ dat is aangesloten bij de NVB.

De bowling banen zijn geschikt voor 6 personen per baan.

Klik hier voor de actuele tarieven en openingstijden!

Natuurlijk hebben wij ook speciale op maat gemaakte arrangementen. Heb je bijvoorbeeld een kinderfeestje te vieren klik dan hier voor de actuele Kids Party’s! Daarnaast hebben wij ook speciale arrangementen en activiteiten. Klik hier voor onze speciale groepsarrangementen.

You-Toons bowlen

NIEUW: You-Toons bowlen is hot! Rainbow Centre in Nistelrode is een unieke bowlinggelegenheid in de regio. Het You-Toons bowlen is een uniek concept waardoor bowlen een nieuwe beleving krijgt! Benieuwd naar You-Toons bowlen? Boek nu een kinderfeestjes of bowlingbaan via onderstaande link:

Discobowlen

Het discobowlen is vooral voor kinderen een prachtige bezigheid en geeft net dat beetje extra aan het bowlen. Zo wordt er bijvoorbeeld een blacklightverlichting aangezet en dit alles gaat uiteraard gepaard met swingende muziek.

Reserveer je arrangement online. Voor speciale wensen neem telefonisch contact op met 0412-617042