Groepsactiviteiten

Bowlen
Bowlen is een gezellige, sportieve en ontspannende activiteit. Daarom is en blijft het leuk voor iedere leeftijdsgroep en voor ieder gezelschap.

Bij Rainbow Centre Nistelrode kun je ECHT bowlen! Onze bowlingbanen zijn volledig geautomatiseerd; zonder die ouderwetse touwtjes. Rainbow Centre Nistelrode is een ‘Official bowling center’ dat is aangesloten bij de NVB.

Klik hier voor actuele openingstijden en tarieven.

Reserveren?

bowlen

Rainbow Party Quiz
Nieuw bij Rainbow Centre!

Een sensationeel spel waarmee u werkt met een QuizStation. U kunt dit station op uw eigen beeldscherm aansluiten en na het aanmelden van de Key Quizzers speelt u uw eigen quizshow. Bij Rainbow Centre Nistelrode kunt u dit spel vanaf 20 personen spelen. Er zijn standaard 25 algemene vragen en 25 muziekvragen maar mocht u het leuker vinden om b.v. alleen maar vragen over sport te beantwoorden dan is dit zeker ook mogelijk. Het QuizStation registreert automatisch alle behaalde punten per persoon of groep. Tussenstanden zijn na iedere vraag op te roepen en in beeld te brengen. Leuk voor een personeelsfeest of een vrijgezellenfeest maar natuurlijk is dit spel ook ontzettend leuk om met hele familie of gewoon gezellig met de vriendengroep te spelen. De presentatie van dit spel is in handen van... een BN'er!

Quiz

 

Reserveren?
Escaperoom
Nieuw bij Rainbow Centre!

Je eerste opdracht lijkt geslaagd. Je hebt dé Escaperoom van Brabant gevonden; Escaperoom Nistelrode. In een afgesloten kamer start jouw avontuur. Gedurende 1 uur zul je samen met je teamleden tal van vragen moeten oplossen voordat je je vrijheid herwint. Escaperoom Nistelrode biedt plaats aan twee groepen tegelijkertijd (minimaal 5 en maximaal 16 personen). Klik hier om naar de website van Escaperoom Nistelrode te gaan.

Reserveren?

escaperoom-nistelrode

Buffet mogelijkheden
Bij Rainbow Centre in Nistelrode voor Lunch, diner en buffetten.

Bijna alles is mogelijk voor u!

Buffet folder Rainbow 2017-2018

klik op de bovenstaande link  voor de actuele buffetmogelijkheden. Wij zijn van mening dat iedereen, en elk feest of aangelegenheid, uniek is.  Naast bovenstaande buffetmogelijkheden leveren wij ook maatwerk . Heeft u speciale wensen? Geef deze gerust door in een persoonlijk gesprek, daar ligt de kracht van Rainbow Centre Nistelrode. Werkelijk niets is ons te gek, in overleg met u ontwerpen we uw buffetkeuze. Alles geheel op maat en in samenspraak!

Wenst u meer informatie over onze buffetten op maat, dan verwijzen we u graag naar onze contactpagina.

Reserveren?
Zaal
Rainbow Centre Nistelrode beschikt over een mooie zaal die gebruikt kan worden voor talloze doeleinden. Denk hierbij aan verschillende groepsarrangementen maar ook bijvoorbeeld aan vergaderingen. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Reserveren?