AnyTyme Rainbowlogo_AT_SB_blauw

AnyTyme Rainbow heeft de beste kwaliteitsproducten, en service richting de klant centraal staan. Daarnaast vindt u bij AnyTyme Rainbow de lekkerste gerechten en worden altijd geserveerd tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ga direct door naar de website en bekijk de actuele menukaart van AnyTyme Rainbow!

Daarnaast heeft AnyTyme Rainbow elke maand speciale acties! Deze speciale maand acties kunt u hieronder vinden in een speciale folder.

Doordat we op zaterdag en zondag een snelle service willen bieden aan onze gasten, nemen we op zaterdag en zondag tussen 17.00 en 19.00 geen telefonische bestellingen aan. Afgezien van deze tijden kunt u de telefonische bestelling(0412-617044) doorgeven en daarbij een voorkeurstijd aangeven bij onze medewerkers.

Nieuws
Eethuys ijssalon Vanaf het terras kunt u genieten van het gezellige uitzicht op het oude gemeentehuis van Nistelrode en de terrassen van horecacollega’s. De heerlijkste ijssorbets worden geserveerd op het terras. Daarnaast zorgt Eethuys Anytyme voor verrukkelijke gerechten, smakelijke broodjes en snacks. Anytyme staat voor continuïteit van producten en gerechten die kwaliteit waarborgen. Na een heerlijke fietstocht kunt u op ons fraaie terras uitrusten en nog heerlijk van de zon genieten, tot deze onder gaat. Klik hier voor de standaard cafetaria kaart!

Frites/kids only Heerlijke frietjes met smakelijke toebehoren. Zoals lekkere sauzen, stoofvlees, shoarma of een boerenfriet. En voor de kinderen hebben wij natuurlijk een kinderbox met een leuke verrassing!

Snacks Snacks voor bij de frietjes of een tussendoor snackje. Wij hebben de gebruikelijke snacks van Anytyme waaronder kroket, goulashkroket, nasischijf, portie saté etc. Daarnaast kunt u bij ons genieten van een heerlijke snackmix, vlammetjes, kipnuggets of bitterballen etc.

Menu's Gerechten van Anytyme rainbow zijn goed geportioneerd en kenmerken zich in de diversiteit. Hete kip menu, loempia speciaal menu, shoarma menu, warmvlees menu met satésaus, spareribs menu etc. De schnitzels van Anytyme zijn een begrip in Nistelrode; Holsteiner-, houthakkers XXL kip-, zigeuner-, boswachter-, en Anytyme schnitzel.